Българска Музикална Асоциация – партньор и участник #3 в БМР 2021

През 2021, когато ще се осъществи третото издание на БМР, Българска музикална асоциация ще бъде отново с нас и отново официален партньор на Работилницата. Асоциацията ще има ангажимент и на участник и ще се представи пред гостите на събитието.


През 2019г., когато започна сътрудничеството ни, едночасовия слот на БМА беше растърсен от изпълнението на четирима добре познати на рок сцената ни музиканти и членове на БМА: Александър Обретенов – член на Управителния съвет, Петър Георгиев – Пешето, Деян Драгиев – Даката и Димитър Кърнев.

През 2021г. участието ще бъде малко по-различно, но със заявка да бъде все така интересно – посетителите на БМР на 06.02.2021г. в Joy Station ще имат възможност да видят краткия документален филм “Рок майсторите”.

Следете уебсайта ни или фейсбук страницата на БМР  за допълнителна информация относно графиците за представяне на различните участници.

Съвсем скоро Асоциацията представи първото събитие в своя нов образователен проект Рок майсторите: Vol. 1 – ателие за рок’н’рол и блус, което се състя на 25.10.2020 в Sofia Live Club.

Проектът е част от програмата на Асоциацията под мотото “Образователни перспективи”, чиято цел и задача е повишаването на нивото на професионализма в българската музика, нейното популяризиране у нас и превръщането й в подходящ за средата на 21 век музикален продукт, достоен за европейските сцени. Проектът е създаден от екипа на БМА по идея и инициатива на Петър Георгиев Пешето – китари с подкрепата на Александър Обретенов – бас китарист на Д2 и член на Управителния съвет на организацията.

Повече за Българска музикална асоциация можете да намерите на:

Официален уебсайт
Фейсбук страница