Българска Mузикална Работилница е първото по рода си събитие в България, което има за цел да събере под един покрив талантливите хора на България, които извършват дейност свързана с музика, музикални продукти или музикални услуги – музиканти, лютиери, звукозаписни студиа и др. Събитието предоставя възможност на широката музикална публика да види лично, както хората, които стоят зад даден продукт, така и самия продукт.

Очакваме ви на  20 Април 2024г. /събота/ от 10:00 до 18:30 в Joy Station, за да станете част от това уникално събитие! Вход СВОБОДЕН!

Повече за Българска Музикална Работилница

Българска Музикална Работилница представлява среща с изложбен характер на талантливите хора в България, занимаващи се с музикални продукти. Хора, които са с доказан дългогодишен опит в своята дейност, доказали качествата на своите продукти или дейност на световно ниво, но и хора, които тепърва се борят да наложат свето име в съответната сфера.

Главната цел на събитието е да популяризира българският музикален продукт или дейност като конкурентноспособна на своите аналози изработени/предлагани в чужбина. Посетителите  ще имат възможност да видят на едно място различни музикални продукти и услуги, да присъстват на предвидените демонстрации, лично да тестват продуктите, към които имат интерес.

Един от основните акценти във философията на събитието е всеки продукт/услуга да бъдат лично представени от човека или хората, които стоят зад тях.

Атмосферата ще бъде релаксираща и приятна, а презентациите на сцена ще се случват по график, за да може да се осигури необходимата атмосфера за водене на разговори с участниците или задаване на всички въпроси, които ви интересуват относно начинът им на работа или продуктите им.

Какви участници да очаквате на Българска Музикална Работилница

В събитието участие вземат: музиканти, лютиери на електрически и акустични струнни инструменти, звукозаписни студиa, хора, занимаващи се с изработка на усилватели за китари, китарна апаратура, китарни ефекти, хора, извършващи ремонтно-поддържаща дейност на музикални инструменти, хора, изработващи консумативи за музикални инструменти, заснемане на видеоклипове и други.

Насоки за посетителите:

Моля, имайте предвид следното:

  • Охраната на събитието няма да допуска лица във видимо нетрезво състояние или под влияние на наркотични вещества;
  • Няма да бъдат допускани лица с лош хигиенен вид;
  • Всички проявили агресивно поведение ще бъдат извеждани извън сградата;
  • Няма да се допуска внясянето на оръжие и алкохол;
  • Не се допуска хранене в близост до масите на изложителите и внасяне на храна и напитки отвън;
  • От съображения за сигурност на събитието няма да се допуска внасянето на музикални инструменти, както и изнасянето на такива преди събитието да приключи. Ако носите със себе си инструмент ще бъдете помолени да го оставите при организаторите.

Последвайте ни в социалните мрежи:

Facebook

YouTube