Специален гост на БМР 2019

thumb image

Специален гост на Българска Музикална Работилница 2019 е Дончо Иванов. Дончо живее и работи в Канада, където изработва акустични китари. С дейността се занимава повече от 10 години, а през 2013 година е официално дипломиран от École de lutherie-guitare Bruand, Longueuil, QC, Canada.

Участвал е на множесто международни изложения като: Santa Barbara Acoustic Instrument Celebration, Ottawa Guitar Show, Tokyo Handcraft Guitar Festival и др. Той е и един от малкото лютиери имащи шанса да вземат участие в “Boutique Guitar Show Case” – бутиково изложение само за най-добрите в сферата си.

Дончо Иванов е заложил за своето първо представяне, не само на Българска Музикална Работилница, но и на родна земя, на Георги Димитров – Жожо. Младият китарист ще посвири на класическата китара, която Дончо Иванов ще донесе в България.

Следете фейсбук страницата, където ще обявим готовия график с точни часове за презентациите на всички участници и не пропускайте да дойдете да се запознаете с лютиера Дончо Иванов и да видите изящната му китарна изработка, тъй като това може да е един от малкото шансове в близките години – Канада е далеч 🙂

Линкове към фейсбук, уебсайт и др. социални мрежи:

http://dontchoivanov.com/
https://www.facebook.com/DontchoIvanov
https://www.instagram.com/dontcho_ivanov/
https://youtu.be/Wx1dedqQH7w
https://www.dreamguitars.com/shop/2018-ivanov-snow-parlor-euro-flame-maple-swiss-alpine-moonspruce-19.html
https://guitarconnoisseurmagazine.com/guitar-connoisseur-stories-the-ivanov-snow-parlor/