Joy Station – генерален спонсор на БМР 2018

thumb image

Българска Музикална Работилница се осъществява със съдействието на JOY STATION, където ще се проведе и самото събитие на 29.09.2018г.
 

Клубът е с капацитет до две хиляди човека, което го прави една от най-големите локации за различни събития и мероприятия в града. Освен за концерти и музикални събития JOY STATION е много подходящо място за корпоративни събития, частни партита и празненства от различно естество.

На първото ниво на JOY STATION са разположени клубната зона със сцената и ресторанта My Choice, който включва и открита градина с детска площадка.

На това ниво ще се осъществява и събитието Българска Музикална Работилница 2018.

JOY STATION ще осигури екип от истински професионалисти, които да съдействат по време на цялото събитие и искаме да изкажем специални благодарности към тях от името на БМР. Това са хората, които ще се грижат за озвучаването на сцената, всички технически въпроси, свързани със сцената и екраните, както и екипа на My Choice.


Сладка препоръка от БМР: В който и да е от веригата ресторанти My Choice не пропускайте да опитате за десерт уникалното крем брюле 🙂