Александър Наков (Amps On Air) – участник #10 в БМР 2018

thumb image

AmpsOnAir.com е онлайн платформа, която създава видео съдържание, свързано с лайв сесии на групи и музиканти. Целта на проекта е творците, да бъдат представени как звучат и изглеждат на живо в студийна среда. В профила на музикантите в сайта има информация за апаратурата (китари, усилватели, барабани, микрофони и др.), с която е записана сесията.

Това дава възможност на хората, търсещи информация за даден инструмент, да могат да го чуят в стила/аудио микса на групата, в която той присъства.

Други сфери на дейност са: видео заснемане на концерти, онлайн стрийминг, 360 градусови клипове и всякакъв тип аудио и видео продукция.

Елате 29.09.2018 в Joy Station на Българска Музикална Работилница, за да се запознаете с екипа на Amps On Air и да ги разпитате за всички любопитни неща, които ви интересуват.

На събитието Amps On Air ще демонстрира лайв стриийминг и всички, които няма да могат да присъстват на събитието ще имат възможност за около 15 минути да проследят на живо какво се случва на Българска Музикална Работилница 2018г.

Amps On Air съвсем скоро ще ни изненадат с новия си сайт, който ще ви споделим веднага щом бъде официално обявен, а до тогава можете да разгледате лайв сесиите, заснети от Amps On Air тук: http://www.ampsonair.com/category/livesessions/

Последвайте ги във фейсбук: https://www.facebook.com/Ampsonair

Или се абонирайте за YouTube канала им: https://www.youtube.com/user/AmpsOnAir