Иван Манолов – участник #1 в БМР 2018

thumb image

Иван Манолов е първият записан участник в Българска Музикална Работилница 2018г!

В “БМР” ще ни представи дейностите, които развива с и около музиката: звукозапис и продукция на китарни партии по поръчка, индивидуални уроци по китара, работа в студио и наживо, закупуване и внос на висок клас китари и китарно оборудване от САЩ по поръчка.

Изключителните талант, ниво и опит на Иван Манолов като професионален музикант, наживо, в студио и като преподавател, го поставят сред топ китаристите в България.

Както в сферата на авторската музика, така и във всякакви музикални ситуации и приложения, покрива всички световни стандарти за музикалност, професионализъм и изключително владеене на инструмента. Личният му стил, изграден в резултат от обучение, и контактa с имена като Scott Henderson, Brett Garsed, Paul Gilbert, Prashant Aswani, Mattias IA Eklundh, Frank Gambale и Mike Stern, му дава поглед на музикант, който не се среща често.

Образованието му е също толкова впечатляващо, колкото опитът му: притежава диплома за Модерна Музика и Джаз с профил “Китара”  от “L’Aula de Música Moderna i Jazz del Conservatori del Luceu” (Berklee International Network) в Барселона, Испания, както и диплома за Специалност “Китара” – от Guitar Institute of Technology (Musicians Institute) в Холивуд, Калифорния (САЩ).

Следете фейсбук страницата ни за още новини и за допълнителна информация относно програмата с презентации на сцена.