Презентация на телевизия ММ

thumb image

Музикална телевизия ММ е официален медиен партньор на Българска Музикална Работилница 2018!

По телевизията и онлайн на адрес: mmtvmusic.com/live можете да гледате рекламното видео за събитието.

Музикална телевизия ММ също така ще направи презентация на Българска Музикална Работилница, където ще представи малко повече информация за дейностите, които развива около телевизията: създаване на видео продукция, заснемане и излъчване на събития, концерти и корпоративни проекти на живо чрез Live stream на възможно най-високо професионално ниво.

Очаквайте тяхната презентация в 12:15ч. на 29.09.2018.

Екипа на телевизиятя е съставен от влюбени в идеята ММ ентусиасти, които обичат хубавата музика, качествената журналистика и подкрепят каузата за шанс на талантливи изпълнители от България и Европа чрез тяхната онлайн медийна платформа за музика и лайфстайл www.mmtvmusic.com.

MMTV, MM Artists Agency и www.mmtvmusic.com са собственост на ММ Ню Медиа Груп ООД.

Мениджърският екип на MMTV е с над 20 години телевизионен опит у нас и в чужбина. Освен собствена оригинална продукция, голям опит имат и в заснемането на корпоративни видеа, ексклузивни новинарски емисии, репортажи и интервюта със световно известни изпълнители, спортисти и хора на изкуството, взети от различни точки на Европа.

Базирани са в София, България, но работят активно и от Лондон, Великобритания и отразяват музикални събития и фестивали из цяла Европа.