ANP Music Production – участник #13 в БМР 2018

thumb image

В екипа на ANP Music Production има трима човека, като всеки от тях допринася по различен и уникален начин с уменията си и допълва останалите:

А – Aleks (a.k.a Алекс Нушев)
Когато става дума за сложни техники за запис, многоканално редактиране и смесване, Алекс е в „свои води“. Той свири на цигулка от 6-годишна възраст и китара малко по-късно.

С над 20-годишен опит, Алекс е щастлив с работата си. Има 3 големи продукции като музикален продуцент, над 100 концерта като басист и безброй аранжименти и записи за различни изпълнители. Също така, пише и продуцира филмова и рекламна музика. Нушев е аранжорът и записващият инженер на албума “През очите на слънцето”, който достига до 20-те най-добри етно-световни музикални албума през май 2014 г. (Европа и Африка).

N – Naso (a.k.a The Khans, Spazm)
Когато става въпрос за проектиране на висококачествени звуци, като трептящи невро баси ,изпомпани барабани, взривоопасни набирания, мощни синтове и др. Naso може да ви взриви с неговата енергия. Той е талантлив български музикален продуцент, базиран в София. Кариерата му започва на 16-годишна възраст, като дръм енд бейс DJ на местни партита и малки концерти. Това хоби бързо се превръща в страст за музика и звук, като по този начин следването на специалностa “Музикална технология (аудио системи) в Лондон, се првръща в естествен избор.
Атанас Борисов има дългогодишен стаж като звуков инженер и дизайнер в студиото на Deep Zone Project и ANP Music Production. Работил по редица проекти за български изпълнители, като някой от по известните са: Deep Zone Project, Нели Петкова, Dia, Теди Кацарова, Графа и други.
До скоро Насо усилено работеше по личния си проект “Spazm”, с който беше резидент на “Metafiziq” клубни партита в столицата. В следсвтвие на работата си с екипа на ANP, се заражда проекта “The Khans”. Силите на Петър Алексиев и Атанас Борисов се обединяват в едно и се ражда този уникален по рода си проект. След повече от година работа по проекта, първото парче ще излезе във втората половина на Септември. Един от интересните факти за проекта е, че всяко парче ще бъде придружено от видео клип.

П – Пешо (a.k.a Петър Алексиев)
Що се отнася до оркестрация на щрайх или вокали Петър Алексиев може да докосне душата Ви с невероятното си усещане за мелодии и контра-мелодии. Той е брилянтен пианист, с големи умения в гласоводенето и хармоничността. Петър работи като пианист и музикален преподавател. Спечелвайки много награди в различни национални и международни конкурси, той се утвърди като най-добрият български композитор за възрастта си.
Неговите умения могат да Ви помогнат да подобрите музикалните си идеи и да намерите най-добрите музикални линии и вътрешни гласове за Вашия проект. Петър има над 2000 часа студио като музикален продуцент. Песните на Алексиев често са ориентирани в поп средите, комбинирани с народни и класически елементи.

Разгледайте сайта тук: http://aleksnushev.com

Или ги последвайте във фейсбук: https://web.facebook.com/anpmusicproduction