Николай Христов

N-audio Amp Cabinet Switchers and Studio Gear

Представяне на участника:

N-audio е утвърден бранд, който е широко разпознаваем на музикалната сцена повече от 20 години. Със своето развитие N-audio гарантира надеждни и висококачествени устройства, които са неизменна част от звукозаписните студия и в подкрепа на музикантите по света. С гордост може да се отбележи, че N-audio са предпочитани от някои от най-големите имена като Slipknot.

През последните години фокусът на N-audio е към Amp Cabinet Switcher системите, където брандът е утвърден и добре разпознаваем. Тези системи набират все по-голяма популярност и стават предпочитан избор за десетки студия по целия свят. Голямото експертно познание в областта допринася за сигурността и увереността сред музикантите. N-audio вече е един от водещите популярни брандове в световен мащаб, синоним на качество, надеждност и иновации във всяко едно устройство, носещо това име.

Опит и странични дейности на Николай Христов:

– 5 години работа в Българско национално радио;
– От 6 години е част от шведката фрима за бас апаратури EBS като PCB и 3D-дизайнер;
– О
т 4 години N-audio е одобрен партньор на Schneider Electric, за които проектира къстъм решения, използвани в заводите им;

Линкове към продукти:

Уебсайт: https://www.n-audio.net/
Facebook: https://www.facebook.com/naudiocustom
Instagram:https://www.instagram.com/naudioelectronics/
Twitter: https://twitter.com/naudiocustom
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5-qBeEjgpr9hvxsKe4bFEQ

Нов ютуб канал на български, в който Николай Христов споделя опита си в електрониката, поднесен по лесен и разбираем начин за музикантите.