Николай Христов

N-audio Electronics – Handcrafted Electronics for Studio & Stage

Представяне на участника:

N-audio electronics е бутиков бранд, създаден от мен – Николай Христов преди 20 години –  още по времето, когато работех в Българското национално радио.

С течение на времето под бранда N-audio са изработени стотици ефекти, намерили приложение в световен мащаб в помощ на работата на звукозаписни студия, а също и за изявите на значителен брой български и чуждестранни музиканти и групи. В тази връзка един от най-пресните и ярки примери е популярната американска метъл банда Slipknot.

Благодарение на дългогодишната ми практика и опит, устройствата са изработени с внимание и прецизност към дизайна на всеки детайл, отнасящ се както до външния им вид, така и до вътрешната подредбата.

През последните години N-audio е специализиран най-вече в сферата на системите за комутация между усилватели и кабинети и захранвания за китарни ефекти.
Паралелно с това, от 5 години съм част от известната сред басистите шведска фирма EBS като PCB и 3D-дизайнер. Немалка част от платките и дизайнът на ефектите и кубетата, които тя предлага на пазара, са проектирани от мен.

Опит:

Повече от 20 години.

Линкове към продукти:

Уебсайт: https://www.n-audio.net/
Facebook: https://www.facebook.com/naudiocustom
Instagram:https://www.instagram.com/naudioelectronics/
Twitter: https://twitter.com/naudiocustom
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5-qBeEjgpr9hvxsKe4bFEQ

Нов ютуб канал на български, в който Николай Христов споделя опита си в електрониката, поднесен по лесен и разбираем начин за музикантите.