Теодор Масларов

TREMOLINE LTD – Производство на иновативни тремоло системи и хардуер

Представяне на участника:

Tremoline Ltd. е специализирана в проучването, проектирането, производството и продажбата на оригинални и иновативни продукти в областта на музикалните инструменти, и по-специално тремоло системите и хардуера.
Основаването на фирмата е свързано с представянето на нашата визия за създаване на по-добри и качествени музикални инструменти на световно ниво, отговарящи на все по-високите изисквания на музикалните изпълнители от една страна, и от друга страна, на последните достижения на техниката и технологиите на 21 век.
Tremoline Ltd. е семейна фирма, основана от Теодор Масларов (MASLARA) – инженер, изобретател, предприемач, любител китарист и страстен почитател на рок музиката.
Нашият основен и най-значим продукт към момента е:
Tremoline FT36 Performante
– the only Flat Top Fine Tuning Tremolo System
Да наистина, това е единствената Flat Top Fine Tuning тремоло систена в света (колкото и нескромно да звучи), която е ОРИГИНАЛНА и защитена с ПАТЕНТИ в САЩ, Германия, Китай и други.
С какви свои качества е уникална Tremoline FT36 Performante?
На първо място,
УДОБСТВО – решението за вкопаването на винтчетата за фина настройка в тялото на седлата, позволява изключително комфортно свирене, без никаква опасност от разстройване на струните чрез длан или пръст. Също така, уникалната идея за използването на перцето за фина настройка, позволява изключително лесна, бърза и интуитивна настройка. Дори само тези й качества я превръщат в първи избор на изпълнители, които много често използват tremolo effect и palm muting техниките при свирене.
КАЧЕСТВО – използването на голям и много твърд състейн блок, а също така и на специално подбрани немагнитни неръждаеми стомани, води до удължено отзвучаване и изключително качество на звука.
УНИВЕРСАЛНОСТ – Tremoline FT36 Performante може не само да замени най-разпространената в света Double-Locking тремоло система, но също така е и единствената по рода си в света тремоло система с фина настройка, което може да заменя някои от най-често използваните незаключваеми тремоло системи (2 point – 74.2mm) с напълно функционална Double-Locking такава.
И не на последно място…
ДЪЛГОТРАЙНОСТ – използването на специално селектирани немагнитни неръждаеми стомани за абсолютно всички метални части, без изключение, позволява не само издръжливост и изключително лесна поддръжка, но и по този начин устройството запазва прекрасния си външен вид непроменен за дълги години. (пак единствената в света STAINLESS STEEL тремоло система).

За повече информация: www.tremoline.com

Образование и квалификация:

Средно образование – Софийска Математическа Гимназия (СМГ), профил Математика;
Магистър машинен инженер – Технически Университет- София (ТУ-София),
Машиностроителен факултет, Грамота за отличен успех;
Изобретател – патентовани изобретения в областта на музикалните инструменти в САЩ, Германия, Китай и други;

Опит:

В област Машинно инженерство – повече от 13 години;
В област Предприемачество и мениджмънт – повече от 20 години;
В област Разработване на иновативни музикални и индустриални продукти – повече от 10 години.